AANMELDEN

Locatie Ouderkerk Dorpsstraat 27, 2935 AB:
Je kunt je aanmelden op 2 manieren:
•via louky.scheltema @ breinfit.nl  of
•telefonisch 06 44 54 02 32Eigen locatie:
liever op eigen locatie dan Ouderkerk. Dat is mogelijk! Bij inschrijving verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging.
  ALGEMENE VOORWAARDEN

Betaling:
Uiterlijk twee weken voor aanvang van de training, tenzij anders overeengekomen. Na aanmelding ontvang t u een bevestiging en factuur.

De vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

Vervanging:
Het is altijd mogelijk, na overleg met de trainer, om een andere persoon in uw plaats aan de training te laten starten. Vervanging na start van de training is niet mogelijk.

Verschuiving:
Indien u na inschrijving onverhoopt niet kunt deelnemen, kun je kosteloos eenmaal doorschuiven naar een volgende startdatum van de training, mits uw verzoek daartoe tot twee weken voor aanvang bij BREINfit.nl is ontvangen. Wilt u verschuiven en het is minder dan twee weken voor aanvang van de training dan wordt € 50 (korte training €10) in rekening gebracht in verband met organisatie en administratiekosten.Annulering door BREINfit.nl:
Indien Breinfit.nl onverhoopt een training moet annuleren wordt u daarvan z.s.m. voor aanvang daarvan op de hoogte gesteld. U krijgt met een toegezonden formulier de gelegenheid om aan te geven wat u met uw inschrijving wilt. In andere gevallen krijgt u uw inschrijfgeld terug.

Annulering na inschrijving door deelnemer:
Bij annulering tot  twee weken voor aanvang van de training wordt u van het bedrag,  organisatie en administratie kosten in rekening gebracht. Bij annulering na twee weken voor aanvang van de training zal de hele trainingsprijs in rekening worden gebracht.

Overschrijding betalingstermijn:
Indien overeengekomen kosten niet zijn voldaan binnen de betalingstermijn is Breinfit.nl gerechtigd zonder ingebrekestelling over te gaan tot het treffen van incassomaatregelen.Definities:
Twee weken voor aanvang wil zeggen 10 werkdagen voor aanvang van de training.

Privacy:
Al uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zullen niet aan derden worden verstrekt.

BTW nummer BREINfit.nl:
NL099274887B01

Kvk nummer BREINfit.nl:
24430752